Ieder talent telt

Inspiratie is een woord wat je breed kunt interpreteren. Waar het mij om gaat is dat je het voelt. Een prikkel die je aanstuurt naar een nieuwe weg, nieuwe gedachten losmaken of je laat verrassen. Voor mijn Opleiding grafisch vormgeven aan het MediaCollege Amsterdam heb ik de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ) gestudeerd. Ik ben de grafische weg ingeslagen met daarbij als doel mijn creativiteit te kunnen combineren met mijn passie voor de mens.
Ieder mens heeft een talent, daar ga ik vanuit. Door het samenvoegen van onze kennis en talent kun je tot prachtige resultaten komen. In de afgelopen jaren heb ik projecten uitgevoerd die interessant zijn geweest voor het opbouwen van praktijkervaring en mijn portfolio. Daarbij speelt ook een bijdrage aan de maatschappij een belangrijke rol.

 

lijn
  • Website overzicht perpagina11
  • Website overzicht perpagina10
  • Website overzicht perpagina12
Edje is de Beste

Het kinderboek ‘Edje is de Beste’ is een voorlees/uitleg voor brusjes (broertjes en zusjes) van kinderen met een Autistische Stoornis ontworpen door PEW.
lijn
Website overzicht perpagina8
Magazine Young Quality Swag – Holland

Het eerste nummer van het magazine ‘Young Quality Swag’ is in december 2013 gelanceerd. Het┬ámagazine is volledig opgericht door mensen met een lichamelijke beperking vanuit Heliomare en draagt als boodschap dat je met een beperking veel meer talent hebt dan je denkt. PEW heeft het┬ámagazine begeleidt en de lay-out ontworpen. Het is een groot succes. In november 2014 is alweer het 3e nummer uitgekomen. Voor meer informatie en de verkooppunten ga naar de facebook pagina.
Voor meer informatie ga naar de facebook pagina van Young Quality Swag.
lijn
Hollandheim - boek illustraties
Stichting Hollandheim
Stichting Hollandheim organiseert wintersportweken voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Elk jaar wordt krijgen de deelnemers een vakantieboek thuisgestuurd als aanloop naar de vakantie, voorzien van nuttige informatie. Het informatieboekje is al voor 4 jaar op rij ontworpen door PEW.
Naast het boekontwerp ga ik al enkele jaren met veel plezier mee als begeleider tijdens de wintersportweek.
Voor meer informatie ga naar de website van Stichting Hollandheim