Website overzicht perpagina2


Een eigen TV-Kanaal

Met een narrowcasting presenteert u in uw winkel, wachtruimte, ontvangsthal, clubgebouw of sportkantine op een tv-scherm altijd het laatste nieuws. Met narrowcasting kunt u op voordelige wijze een eigen ‘televisie-kanaal’ beginnen, ook wel digital signage genoemd. Een narrowcasting kan zowel op een flatscreen als op een tv-scherm worden gepresenteerd. PEW stelt met u uw eigen unieke tijdslijn samen; voorzien van animaties, eigen nieuws, agendaberichten, weer, nieuws, foto’s, social media berichten etc. Ook is het mogelijk om door PEW een bedrijfsfilm of fotoreportage te laten maken.
Identiteit en uitstraling
Een narrowcasting is in opkomst. Wilt u ook een rustige ruimte creëren en geen rondslingerende folders meer in uw ruimte. Uw eigen TV-Kanaal geeft u de mogelijkheid om te communiceren op een interactieve en vlotte manier. Het is daarbij van belang dat de uitstraling van de narrowcasting aansluit op de huisstijl van het bedrijf/organisatie.
Eigen beheer
Daarbij is het voor u zeer eenvoudig om de berichten zelf te beheren. PEW legt u uit hoe u te werk kun gaan, zodat u altijd en overal met een desktop, tablet of mobiel de laatste nieuwtjes kunt plaatsen zodat uw klanten goed op de hoogte zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om het onderhoud door PEW uit te laten voeren.

 Benieuwd naar wat PEW voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op.